December 13, 2016 Blog No Comments

PERSONAL BRANDING; EEN FULL-TIME JOB

Personal Branding geeft 8 miljoen hits op Google.
Stappenplannen, how to’s, cursussen; jezelf ‘BRANDEN’ is een full-time job.
…maar is het voor jou, als creatieve ondernemer, ook noodzakelijk?

De marketingmachine

Veel buro’s hebben een pasklaar stappenplan om jou door hun marketingmachine te halen. Als je uit zo’n automatische machine komt, stap je Instagrammend op je fiets met een Personal Branding Profile onder je arm om vervolgens je nieuwe Elevator Pitch te oefenen. Volgens ons is het branden van jou als creatieve ondernemer geen pasklaar product. Maar wat is het dan wel?

Voor start-ups & ervaren ondernemers

Als startende ondernemer is het niet altijd duidelijk waar je kracht ligt, hoe je je kracht visueel overbrengt en of je klant jou ook als krachtig ervaart. Bij ervaren ondernemers ligt in de praktijk de focus vaak op de verkeerde plek. Soms spelen onzekerheid, routine, gebrek aan feedback of overmoed een rol waardoor echte talenten, en daarmee ook de kracht van je eigen merk op de achtergrond zijn geraakt. Een sterk merk bouw je op door een juiste analyse van fouten & successen en met persoonlijke aandacht voor onuitgevoerde ideeën, toekomstplannen & ervaringen.

Ons advies

Veel startende ondernemers beginnen pas in de laatste fase van hun bedrijf met marketing & branding in de hoop daarmee de juiste klanten te bereiken. Ervaren ondernemers veranderen vaak hun merk vanuit intuïtie en routine, maar zonder strategisch plan. Gevolg is een disbalans is in 1 of meer van de 9 bouwstenen van de onderneming waardoor je merk niet klopt. buro Ontward helpt we creatieve ondernemers aan een beter profiel, meer focus en een sterker merk. Advies is om marketing niet af te doen als vies maar te zien als uitdaging om het inhoudelijk te maken en anders te doen.

Personal branding door buro ONTWARD

Wij hebben een methode ontwikkeld die helpt bij:

– Het in kaart brengen van de 9 bouwstenen van je onderneming
– Het verbeteren van de balans tussen je persoonlijke kracht, je bedrijf & je merk
– Het analyseren & verbeteren van de uniekheid van jouw merk 
– Het zichtbaar maken van de disbalans & het juist balanceren van creativiteit & commercie.

Ben jij toe aan meer voldoening, impact & succes en moe van lopende-band-marketing?
Wil jij je onderscheiden van anderen of wil je passende marketing voor jouw merk?

bel Edward 06 41767092
plan online een kennismakingsafspraak
info op www.ontward.com/ontwardsessie