This template is emptySlide ...een gesprek kan gewoon erg verhelderend zijn! Edward, buro Ontward
 

 

WAT DOE IK?
Al heel jong besloot ik me niet vast te leggen op 1 discipline. De honger en nieuwsgierigheid naar cross-over is bij mij oneindig. Klanten bij buro ONTWARD help ik met kennis en ervaring vanuit allerlei vakgebieden. Dat is een goed fundament. Ik kan me goed verplaatsen in mensen die werken vanuit verschillende rollen en posities. 
Ik kan mensen raken en uitdagen en hou ervan om opbouwende kritiek te geven die aanspoort om tot het uiterste te gaan voor kwaliteit. Dit heeft mij een paar jaar geleden doen besluiten om me meer in te zetten voor anderen, in de vorm van coachingsgesprekken. 

Door een heldere doelstelling, gevoel voor aanpak en strategie te combineren met technieken en methodes, help ik collega's, NGO's, bedrijven en ondernemers aan meer inzicht, impact en voldoening. 

 

CREATIVITEIT
Creativiteit in balans brengen met andere talenten die nodig zijn om te overleven is voor jonge professionals en ZZP'ers cruciaal. Ik heb me de afgelopen jaren steeds vaker ingezet om ondernemers te helpen aan meer kennis en kansen. Dat is waardevol voor velen want veel creatieve ondernemers hebben moeite met de commerciële kant van de praktijk, en de commercielen ontbreekt het soms aan wat creatieve input. De kans dat talenten kopje onder gaan door te weinig strategisch inzicht of het gebrek aan een gedegen plan en aanpak is groot. Ik bied graag de mogelijkheid om meer aansluiting te vinden bij de markt, niet door commerciëler werk te maken maar door competenties te ontwikkelen die waardevol zijn voor het beter communiceren over kunst en kansen. Op dit vlak is er veel te geven en te winnen. 

ERVARING
Ik heb 35 jaar ervaring als ambachtsman, beeldend kunstenaar, ontwerper, (technisch) producent, organisator, curator en eigenaar van creatief buro ONTWARD. Ik was via het bedrijf Anything is Possible betrokken bij de organisatie van Nederlandse paviljoens van biennales in Venetie en heb gewerkt aan tentoonstellingen in vooraanstaande galeries en musea in binnen- en buitenland. Als mede oprichter van stichting productiehuis Tripact in Amsterdam gaf ik deleiding aan talloze programma's en projecten.


 

SUCCES BALANS FEEDBACK NETWERK NETWERK