This template is empty 

 

Uitdaging.

Anderen verder helpen, zien wat zij nodig hebben, motiveren, inspireren en werken met een helder plan. Dat is wat ik doe. Ik kan me goed verplaatsen in de ander. Ik zie snel wat een bedrijf of persoon nodig heeft. Ik moedig aan en daag uit. Dat werkt verhelderend en geeft voldoening.

Ik werkte 30 jaar ervaring in de creatieve industrie, als maker, producent, initiator en ondernemer werkte ik in (en voor) winkels, bedrijven, galeries, musea & podia in binnen- en buitenland. Alle media zijn me lief maar ik houd enorm van de vitaliteit van een goede strategie in relatie tot kunst & ontwerp. Goede kunst en ontwerp roepen unieke en oorspronkelijke ervaringen op, een kwaliteit die overal bruikbaar is. 

 

'Creative empowerment'.

Ik hou ervan om situaties te laten 'vonken'. Vonken creëeren ruimte voor verandering en leiden tot nieuwe kansen. Dat is goud waard. Mijn talent om met die energie te werken gebruik ik, op maat, voor ZZP'ers, ondernemers, organisaties en NGO's.

 

Ambities.

Ambities fascineren me. Bij het werken met ambities kom je van alles tegen. Plannen, projecten en campagnes op één lijn brengen met ambities is moeilijk. Ik kan tot het uiterste gaan om ideeën en ambities vorm te geven, eigen ambities of die van de ander. Het geeft me evenveel voldoening.

 

Strategie.
Weinig mensen of organisaties 'erkennen' het gemis van een strategisch plan totdat ze weten hoezeer het helpt. Een heldere strategie maakt voor iedereen veel verschil. Met een doordacht plan kom je gewoon verder.

 

Blinde vlek.
Voor organisaties geldt - net als voor zelfstandigen - dat het lastig is om de meest krachtige talenten en waarden zuiver te houden. Om ze voorop te stellen en ze - blijvend - helder te communiceren. 

 

Wil jij een verandering? Ben je bezig met iets nieuws? Op zoek naar strategische feedback of nieuwe motivatie? 

Bel of maak een afspraak. We zoeken naar verbeteringen die passen, ook bij je budget. Wil je mogelijkheden zien? Kijk hier: