This template is empty 

 

Met mensen werken is een uitdaging. 

Ik kan me goed verplaatsen in de ander. Ik zie snel wat er ontbreekt of iemand nodig heeft. Ik moedig aan en daag uit. Dat werkt motiverend, verhelderend en geeft voldoening om door te gaan.

Ik heb 30 jaar ervaring in de creatieve industrie. Als maker, producent, initiator en ondernemer. Ik werkte in (en voor) winkels, bedrijven, galeries, musea & podia in binnen- en buitenland. Alle media zijn me lief maar ik houd enorm van de vitaliteit van goede kunst & ontwerp. Goede kunst roept unieke en oorspronkelijke ervaringen op, een kwaliteit die elders ook inzetbaar is. 

 

Wat kan creative empowerment betekenen voor jou, je onderneming of voor een organisatie?

Ik hou ervan om situaties te laten 'vonken'. Vonken creëeren ruimte voor verandering. Ze bieden nieuwe kansen. Dat is goud waard. Mijn talent om met die energie te werken gebruik ik, op maat, voor ZZP'ers, ondernemers, organisaties en NGO's.

 

Het mooie en het onmogelijke van ambities

Ambities fascineren me. Bij het manifesteren van ambities kom je ook vaak kwetsbaarheden tegen. Plannen, projecten en of campagnes op een lijn brengen met ambities is moeilijk. Ik ga graag tot het uiterste om ambities waar te maken. Of dat eigen ambities zijn of die van de ander maakt niet uit. Het geeft me evenveel voldoening.

 

Waarvoor strategie helpt?
Weinig mensen of organisaties 'erkennen' het gemis aan strategisch inzicht totdat ze weten wat het inhoudt. Een heldere strategie kan voor iedereen veel verschil maken. Met een goed doordacht plan kom je gewoon verder.

 

Blinde vlek.
Voor organisaties geldt - net als voor zelfstandigen - dat het lastig is om de meest krachtige talenten en waarden zuiver te houden. Om ze voorop te stellen en ze helder te communiceren. 

 

Wil jij verbeteren of veranderen? Ben je bezig met iets nieuws? Op zoek naar feedback? 

Bel of maak een afspraak. We zoeken naar verbeteringen passend bij je budget. Wil je verschillende mogelijkheden zien? Kijk hier: