This template is emptySlide ...een gesprek kan gewoon erg verhelderend zijn! Edward, buro Ontward
 

 

WAT DOE IK? 
Ik ben kunstenaar - ontwerper, ondernemer en coach. Ik kan me goed verplaatsen in anderen; weet snel wat iemand nodig heeft. Ik kan mensen raken, uitdagen en aansporen om tot het uiterste te gaan. Door een doelstelling, een goed gevoel voor aanpak te combineren met methodes zoals de Creatieve Canvas help ik ondernemers en organisaties snel aan inzicht. En een strategisch plan. Dat geeft voldoening.

CREATIVITEIT

Creativiteit in balans brengen met andere talenten die nodig zijn om te overleven is voor (jonge) professionals, bedrijven en ZZP'ers cruciaal. De kans dat talentvolle mensen kopje onder gaan door te weinig strategisch inzicht of het gebrek aan een gedegen plan is groot. Ik bied de mogelijkheid om meer aansluiting te vinden bij de markt door competenties scherp en helder te maken.


ERVARING
Ik heb 35 jaar ervaring als ambachtsman, kunstenaar, performer, ontwerper, (technisch) producent, organisator, curator en eigenaar van ONTWARD. Voor het bedrijf Anything is Possible werk ik, o.a. aan Nederlandse paviljoens van biënnales in Venetië en tentoonstellingen in vooraanstaande galeries en musea in binnen- en buitenland. Als oprichter van productiehuis Tripact in Amsterdam gaf ik leiding aan talloze programma's en projecten die vaak gericht waren op dialoog en interactie. 

ADVIES
Ik weet hoe moeilijk het is om te netwerken. Om een project te laten slagen. Om realistisch om te gaan met ambities. Om hulp te vragen bij wat je niet kunt. Om je kwetsbaar op te stellen. Ik ken het allemaal uit eigen ervaring. Ik raad je aan om in gesprek te gaan over alles dat beter kan. Deze uitnodiging staat!....een eerste gesprek is altijd gratis. 

 

SUCCES BALANS FEEDBACK NETWERK NETWERK