This template is empty

 
 
 
 
 

 

...als acquisitiehulpmiddel voor ondernemers in de creatieve sector.


Voor veel (startende) ondernemers in de creatieve sector is het lastig om nieuwe klanten te benaderen, buro Ontward ontwikkelde de Smaakwijzer; dit interactieve hulpmiddel helpt je bij het maken van je eerste afspraak & het voeren van een goed verkoopgesprek.


Hoe 't werkt? Je daagt je klant uit om een keuze te maken uit verschillende beeldreeksen. Je gesprek krijgt een positieve impuls en de dialoog die ontstaat is niet gefocust op verkoop, maar op het onderzoeken van de klantvraag. Wat vindt iemand mooi, functioneel of origineel? En waarom heeft iemand welke voorkeur? Met de SmaakWijzer krijgt het gesprek een goede toon. Je klant voelt zich gehoord en je krijgt de kans om je eigen product beter aan te laten sluiten op de vraag van de klant. Onze SmaakWijzer helpt ondernemers over de drempelvrees die acqusitie vaak met zich meebrengt.


Zoek jij ook een nieuwe manier om in gesprek te gaan met je klanten, of heb je iets anders nodig voor betere acquisitie? Bel Edward 06 4176 7092 en kom langs bij buro Ontward.

 

 

...als instrument voor het onderzoeken van vraagstukken op het gebied van trends, smaak & stijl.

 
de SmaakWijzer is een interactief middel dat trends onderzoekt en smaak- en stijlvoorkeuren inzichtelijk maakt. Het laat zien hoe groot de impact is van visuele communicatie (ook bij mensen die daar niet zoveel mee op hebben). Vinden we iets gewoon mooi of lelijk, kiezen we voor functioneel, uniek, origineels of iets esthetisch?

Benieuwd? Neem contact op met Edward 06 4176 7092 en kom langs bij buro Ontward.